Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZIDENCIA BOJNICE - krásny, dokončený 2-izb.byt s balkónom a parkovacím miestom

Ulica: Medzi jarkami
Mestská časť: Dubnica
Obec: Bojnice
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
185 000 €

Popis nehnuteľnosti:

REZIDENCIA BOJNICE je nová lokalita mesta, kombinujúca výstavbu moderného obytného súboru so 60 bytovými jednotkami s cieľom v maximálnej možnej miere využiť danosti územia pre príjemné a atraktívne bývanie v bytových jednotkách, s komfortom približujúcim sa bývaniu v rodinnom dome.

Obytný súbor pozostáva zo 60 bytových jednotiek, ktoré sú situované do 5 totožných obytných blokov. Každý obytný blok tvoria vždy 3 rovnaké obytné sekcie (vchody) po 4 byty. Ako na prízemí  tak i na poschodí každej obytnej sekcie sa nachádza jeden dvojizbový a jeden trojizbový byt. Pivnice pre všetky byty sú umiestnené na prízemí každej sekcie. Byty na prízemí obsahujú okrem terasy aj predzáhradky. Každý byt na poschodí zasa disponuje priestranným balkónom s nádherným výhľadom. Súčasťou výstavby je aj prístupová komunikácia s parkovacími miestami  pri obytných blokoch. Všetky byty sú skolaudované a je možné ich okamžite užívať.

Ponúkaný byt č. 16 je 2-izbový (54,27 m2), nachádza sa na 1.poschodí obytného bloku č.2, prináleží k nemu balkón (9,40 m2), pivnica (1,24 m2) a jedno parkovacie miesto v cene. Byt je kompletne a veľmi kvalitne dokončený : boli osadené bezpečnostné dvere Securido, interiérové dvere s obložkami, podlaha v izbách je laminátová, v kúpeľni a vo WC je použitá kvalitná dlažba, obklad i sanita (Laufen), v každej izbe je predpríprava na klimatizáciu, v obývačke sú moderné svietidlá. Byt má rekuperáciu a elektrické podlahové vykurovanie.  Nachádza sa v druhom rade a poskytuje nádherný výhľad na okolitú prírodu. 

POZRITE SI NAŠU VIRTUÁLNU PREHLIADKU!

Byt sa predáva v stave, ako na fotografiách, na doplňujúce otázky radi odpovieme pri obhliadke. K bytu je možné prikúpiť aj druhé parkovacie miesto za cenu 10.000 EUR.

Bojnice sú vyhľadávaným turistickým mestom - azda najznámejším miestom v meste je Bojnický zámok, ktorého návštevu ocenia všetky generácie. V tesnej blízkosti zámku sa nachádza taktiež najväčšia ZOO na Slovensku. Veľmi obľúbenou atrakciou je vyhliadková veža nad mestom - Čajka v oblakoch. Vzhľadom na turistický potenciál mesta tu nájdete množstvo kvalitných reštaurácii a barov.

Byt nemá žiadnu ťarchu, je voľný ihneď, možnosť financovania aj cez HÚ, s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme.

Pre bližšie informácie a obhliadky volajte na tel.č.. 0907 590 654 - JUDr. Ľubica Hrdá

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63.67 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Rok kolaudácie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
64 m2
Plocha balkóna:
9.4 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
1.24 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
západ
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Realitný poradca

JUDr. Ľubica Hrdá

JUDr. Ľubica Hrdá

majiteľka realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Pусский
  • English


Radi Vám poradíme