Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu

Ulica: Brodzany
Obec: Brodzany
Okres: Partizánske
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Iný pozemok vhodný na výstavbu
43 €/m2

Popis nehnuteľnosti:

V obci Brodzany, vzdialenej od okresného mesta Partizánske iba 3 km, ponúkame na predaj  slnečný pozemok o celkovej výmere 1186 m2 . Situovaný  je v zástavbe obce, s možnosťou napojenia na inžinierske siete. Pozemok je rovinatý, udržiavaný, nachádza sa na ňom záhradná chatka a ovocné stromy: jablone, riglonty, slivky,čeresne, marhule a vinič.

V obci  je základná občianska vybavenosť: obecný úrad, materská škôlka, potraviny ap., kompletnú občiansku vybavenosť ako: úrady, lekári, lekárne, nemocnica, pošta, školy, škôlky, obchodné prevádzky, detské ihriská, kino, dom kultúry, letné kúpalisko ap. poskytuje okresné mesto Partizánske.

Súčasťou obce Brodzany je krásne zrekonštruovaný  kaštiel, v ktorom sa od roku 1979 nachádza Slovanské múzeum Alexandra Sergejeviča Puškina, ku ktorému  patrí  aj rozsiahly anglický park s vodnými kaskádami potoka Geradza i rodinná hrobka pôvodných majiteľov bodzianskeho kaštieľa – evanjelická kaplnka Friesenhofovcov  ako aj  letohrádok Babylon, ktorý slúžil ako letné sídlo kňažnej Natálie.

Pre bližšie informácie a obhliadky volajte na tel.č. 0905 439 857

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1186 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
1186 m2

Pozrieť na mape

Realitný poradca

Nadežda Zaťková

Nadežda Zaťková

realitný poradca pre okres Bánovce n/Bebravou

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский


Radi Vám poradíme