Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Drevený zrub v krásnom prírodnom prostredí

Obec: Uhrovské Podhradie
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
140 000 €

Popis nehnuteľnosti:

 V malebnej podhorskej obci Uhrovské Podhradie,  ktorá sa nachádza 13 km severozápadne od okresného mesta Bánovce nad Bebravou, ponúkame na predaj krásny drevenný  zrub na pozemku o výmere 308 m2. Zrub je postavený zo smrekovej gulatiny a poskytuje možnosť celoročného bývania v nádhernom prostredí s výhľadom na les a okolitú prírodu. Prízemie je riešené ako denná spoločenská  časť,  kde sa nachádza vstupná chodba, šatník, obývačka, kuchyňa, kúpeľňa a WC. Podkrovie tvorí nočná časť. Zrub sa predáva kompletne zariadený a vybavený - viď fotografie.

Na priestrannej prekrytej  terase sa nachádza vonkajšia kuchynka so sedením a dvomi samostatnými skladmi na náradie.

Kolaudácia zrubu bola v roku 2015, je napojený na verejný vodovod, elektriku, kúrenie je na tuhé palivo teplovzdušným 8 Kw sporákom  LA NORDICA, ohrev vody je zabezpečený elektrickým 80 l  bojlerom a nachádza sa tu aj klimatizácia, ktorou si viete pohodlne ovládať  chladenia alebo vykurovanie na diaľku cez mobilný telefón. Na pozemku sa nachádza studňa na zvody, vhodná na polievanie, záhradná sprcha so 100 l  zásobníkom a žumpa s objemom 7 m3.

Poloha obce v lone prírody poskytuje vhodné podmienky na strávenie voľného času  ako turistiku, cyklistiku, hubárčenie, lyžovanie atď. Blízky Uhrovecký hrad láka nadšencov histórie, milovníci zachovalej prírody a turistiky radi využijú turistické chodníky do Nitrických vrchov. Masív Rokoša ukrýva chránené územia NPR ROKOŠ a prírodnej rezervácie Jedlie, relatívne dostupná je aj prírodná rezervácia Jankov vŕšok.

V obci je základná občianska vybavenosť, kompletnú občiansku vybavenosť (nákupné centrá, školy, škôlky, nemocnicu, lekárne, pošu a pod.) nájdete v neďalekom okresnom meste Bánovce nad Bebravou. Pravidelné dopravné spojenie z obce je autobusovou dopravou.

Zrub je voľný ihneď, možnosť financovania aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorého vybavením vám bezplatne pomôžeme.

 

Bližšie informácie a obhliadky vám poskytne Nadežda  Zaťková - 0905 439 857.

 

Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Reality Comfort  Prievidza.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
308 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
123 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
308 m2

Pozrieť na mape

Realitný poradca

Nadežda Zaťková

Nadežda Zaťková

realitný poradca pre okres Bánovce n/Bebravou

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский


Radi Vám poradíme