Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

KVALITNE zrekonštruovaný 2-izb. byt s loggiou a šatníkom

Ulica: M. Gorkého
Mestská časť: Kopanice - Prievidza IV
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
115 000 €

Popis nehnuteľnosti:

Hľadáte priestranný 2-izbový byt s loggiou a šatníkom po novej a najmä kvalitnej kompletnej rekonštrukcii? 

Potom Vás istotne zaujme dnešná novinka jedinečného 2-izbového bytu, ktorý ponúka kombináciu výbornej dispozície a super lokality. Pozrite si našu virtuálnu  prehliadku!

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti sídliska Kopanice (Sever), na  ulici M. Gorkého. Situovaný je na 3. poschodí zo 4, v zateplenom bytovom dome. Je svetlý, slnečný a skutočne priestranný, orientácia je V/Z, bonusom  je pekný výhľad na upravený dvor medzi blokmi, kde sa nachádzajú detské ihriská a športoviská. Byt má 63 m2 a je dispozične výborne riešený: z chodby je vstup do kúpeľne, samostatného WC, spálne s loggiou a do obývačky, cez ktorú je vstup do kuchyne. Veľkou prednosťou bytu je murovaný šatník na chodbe a k bytu prináleží aj pivnica, situovaná na prízemí domu.

V byte bola práve dokončená rozsiahla a veľmi kvalitná rekonštrukcia, ktorá obsahovala  výmenu okien za plastové, ktoré majú špeciálnu ochranu proti vlhkosti a premŕzaniu a zabezpečia dobrú mikroklímu v byte; bola zmenená dispozícia jadra (kúpeľňa, WC, kuchyňa), pričom boli použité iba kvalitné nové materiály s moderným dizajnom;  boli kompletne vymenené elektrické rozvody s navýšeným počtom zásuviek v celom byte;  urobené nové rozvody vody, odpadu, kúrenia;  vymenené sú aj všetky radiátory a v obývacej izbe a v spálni je urobená predpríprava na osadenie klimatizačnej jednotky. V celom byte bola podlahová plocha vyrovnaná samonivelačným poterom a vo všetkých izbách bola položená vinylová podlaha, ktorá je zarovnaná bez prahov s kvalitnou dlažbou v kúpeľni a WC. Byt má úplne dokonalé steny, ktoré boli vyrovnané a vystierkované sádrovou stierkou s toleranciou menej ako 1 mm. Vonkajšie bezpečnostné dvere sú kovové a majú podsvietenie na kľučke a  zabudovaný zvonček. Interiérové dvere s obložkami sú v rovnakom dizajne ako podlahová krytina. V kuchyni sa nachádza nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, na chodbe je pekná skrinka so zrkadlom. V celom byte sú osadené moderné dizajnové led svietidlá. 

K bytu je urobený skutočne vkusný projekt, ktorý vám môže pomôcť so zariaďovaním interiéru - viď foto v galérii.

Samotný bytový dom prešiel revitalizáciou, ktorá spočívala v kompletnom zateplení domu a vo výmene dverí a okien v spoločných priestoroch za plastové. V tesnej blízkosti bytového domu je mestský lesopark, ktorý poskytuje veľa príležitosti pre relax a športové vyžitie. Vzhľadom k polohe bytového domu je samozrejmosťou aj kompletná občianska vybavenosť okresného mesta ako : školy, škôlky, MHD, lekári, lekáreň, pošta, obchodné prevádzky a mnoho ďalších služieb.

Byt nemá žiadnu ťarchu, je voľný ihneď, možnosť financovania aj cez HÚ, s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme.

 

Pre bližšie informácie a obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle: 0907 590 654 – JUDr. Ľubica Hrdá

 

© Popis nehnuteľnosti - text, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Reality Comfort Prievidza

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
63 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
4
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
Celková plocha:
63 m2
Plocha loggie:
3 m2
Pivnica plocha:
3 m2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Realitný poradca

JUDr. Ľubica Hrdá

JUDr. Ľubica Hrdá

majiteľka realitnej kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • Pусский
  • English


Radi Vám poradíme